Hoe gaan wij te werk

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel je bewegingsapparaat genoemd. Tijdens je eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van je klachten. Dit doet de therapeut door je eerst te onderzoeken en vragen te stellen.

Vervolgens stelt onze fysiotherapeut samen met jou een behandelplan op. Dit behandelplan is maatwerk. Elk mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan.

Naast het behandelen van klachten besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van je klachten. Een fysiotherapeutische behandeling duurt een half uur. Tijdens een fysiotherapeutische behandeling ga je samen met je therapeut aan de slag in de behandelkamer of oefenzaal. Naast de fysieke behandeling door de fysiotherapeut doe je oefeningen voor meer kracht, coördinatie en lenigheid. Maatwerk, helemaal toegesneden op jouw klachten en lichaam.

 

 

Bel voor een afspraak

0486-413364

Mail voor een afspraak

info@fysioherpen.nl

Plan afspraak in onze agenda

Afspraak planner